Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat   •   Fűtés szerelés   •   Hívjon: +36 20 933 9844     •     Írjon nekünk: info@ajeka.hu

Törvényi előírások

Törvényi előírások: 0); text-decoration-line: none; line-height: 18px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: 700; text-align: center;">Iwc Schaffhausen-iwc33

    • 19/2012. (VII.40) NGM rendelet
    • 2008 XI. törvény a földgáz ellátásról
    • 19/209. ( I. 30.) Kormányrendelet a földgázellátásról szóló 2008. XI. törvény rendelkezéseinek végrehajtásáról.
    • 11/2004. (II. 13.) GKM rendelet a gáz csatlakozó vezetékekre és gázfogyasztó készülékekre vonatkozó műszaki biztonsági előírásairól.
    blancpain replica

 A jogszabály értelmében a tulajdonos kötelezettsége a gáz csatlakozó vezeték és gázfogyasztó berendezések időszakos (legalább 5 évenként)  gáz biztonságtechnikai vizsgálatának elvégzéséről gondoskodni.

 

A tulajdonos ezt a kötelezettséget az ingatlan üzemeltetőjére átháríthatja.

 

Fontos! Hidden Heel Shoes A felülvizsgálatot csak az arra jogosult személy végezheti. ( Az arcképes igazolványnak  tartalmazni kell az erre vonatkozó jogosultságot.) Feltétlenül kérje a jogosultságot igazoló dokumentumot. A felülvizsgáló hivatalos jgyk. állít ki, melynek feltétlenül tartalmazni kell a készülékek állapotát, szerelés szakszerűségét, égéstermék elvezetés szabályszerűségét, valamint légutánpótlás biztosítását és a szagelszívóval kapcsolatos észrevételeket.

 

Megjegyzés:

A 2008.XI. törvény értelmében az alábbi munkák is tervezés kötelezettek:

1. Fokozott zárású nyílászárók beépítése, vagy a meglévők légmentes tömítése.

2. Elszívó ventillátorok beépítése.

3. A felülvizsgálati jegyzőkönyvet a hatóságok ellenőrizhetik (szolgáltató, tűzoltóság, kéményseprők, stb.) különös tekintettel, ha valamilyen nem replica orologi audemars piguet kívánt esemény következik be (tűz, robbanás, mérgezés, stb.).

 

 A felülvizsgáló megjegyzése:
 
„A legerősebb lánc is olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme.”
 
Túl minden jogszabályon  a szénmonoxid az egyik legalattomosabb gyilkos gáz (színtelen, szagtalan). A gáz robbanás nemcsak Önt, de a környezetét  is veszélyezteti. Különösen a társasházakat, intézményeket.
 
Herczeg József
GÁZ  BIGZTONSÁGTECHNIKAI  FELÜLVIZSGÁLÓ

Tel: +36 20 933-9844

Elevator Sandals

 

 

 

 

billig uhren  

 

 

 

 

 

 

 

best replica watches